Μελέτη | Έρευνα Αγοράς | Αποτύπωση

Μελέτη | Έρευνα Αγοράς | Αποτύπωση
CONCEPT

ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ την ιδέα σας, το όραμά σας και τους στόχους σας.
ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΜΕ από κοινού την ταυτότητα της επιχείρησης σας και ξεκαθαρίζουμε τη φιλοσοφία της.
ΜΕΛΕΤΟΥΜΕ την αγορά, αναλύουμε τον ανταγωνισμό, τις συνήθειες και τις τάσεις που τη διαμορφώνουν και αποφασίζουμε από κοινού ποιό είναι το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε και ποια τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που θα ταίριαζαν ιδανικά σε αυτό, με στόχο τη μέγιστη απόδοση.
ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕ τις πιθανές μορφές παροχής υπηρεσιών (sit down, self-service, take away, delivery, κ.ά.) και…

Είμαστε δίπλα σας -από την αρχή και σε κάθε βήμα- στον δρόμο που οδηγεί στην επιτυχία!

BRANDING

Μετουσιώνουμε το concept σε brand, οπτικοποιούμε την ιδέα και κάνουμε το όραμα χειροπιαστό.

Καταγράφουμε τις ανάγκες των ειδικοτήτων που απαιτούνται για την δημιουργία ενός ισχυρού brand (Διαφημιστική Εταιρεία, Developer, Γραφίστας)  και φροντίζουμε για την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού της εταιρικής σας ταυτότητας.

Μαζί χαράζουμε τη στρατηγική επικοινωνίας, αξιολογούμε εναλλακτικές προωθητικές δράσεις και επιλέγουμε τις κατάλληλες ενέργειες branding προτείνοντας και οργανώνοντας ένα στοχευμένο πλάνο προβολής και διαφημιστικών campaigns.

Είμαστε πάντοτε δίπλα σας στη διαχείριση της παρουσίας σας στα social media για την εξασφάλιση ένος προσωποποιημένου, καλαίσθητου και κυρίως αποτελεσματικού ψηφιακού προφίλ.

EVENT PLANNING

Προσδιορίζουμε το είδος και τη συχνότητα των εκδηλώσεων ανάλογα με την εποχικότητα και τις τάσεις της αγοράς και τις συνδέουμε με στόχους, ώστε να έχετε στη διάθεσή σας μετρήσιμα αποτελέσματα απολύτως απαραίτητα στην λήψη στρατηγικών αποφάσεων.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας ή υποβάλετε μια επιχειρηματική ερώτηση στον παρακάτω σύνδεσμο.